FUNKTIONELL TRÄNING

Vi tränar för att må bra! Vi tränar för att leva länge och för en positiv vardag! Vi älskar träning och kan inte tänka oss ett liv utan den!

Den träningen som LöparBoxen erbjuder baseras på den holistiska synen som Christina och Jonathan har när träning är på schemat.

WOD (Work Out Of The Day)är ett pass för dig som letar efter den lilla kicken som får din dag att bli underbar!

[spacer space=”35″]

WOD

Ett noggrant planerat träningspass där fokus ligger på att stärka deltagarnas kropp, själ och motivation. Träningen består som regel av en mobility warm up, en post warm up, WOD och nedvarv.

På denna lilla coola BOX med 5 meters takhöjd kommer du att finna repklättring, monkeybar, kettlebells, jumping boxes, ringar, skivstänger och en jäkla massa god energi!  Vare sig du är Crossfitare eller helt ny inom träning så är du varmt välkommen att testa oss!

Lördagar & Söndagar har vi Team/Par WODS!

[spacer space=”35″]

Glädje, funktionell träning, grundläggande träning, allsidig träning, kvalitet med kvantitet, teknik, uthållighet, kondition, pulshöjande, högintensitet, mental styrka, kroppskontroll, hållfasthet, progression, inomhus/utomhus, WOD, tårar, värme, svett, kyla, vänskap och mycket mer…Oavsett om du är nybörjare inom träning eller avancerad hälsobyggare kommer denna lilla men unika box med passet WOD att framkalla en bättre och hälsosammare DIG!

FRÅGA OSS

LÖPARBOXEN 🙂

Namn

Email


Ämne

Meddelande


Enter the SUM: